Mededelingen

Nieuws van de verkeerscoördinatoren

Vorige week maandag zijn we na een heerlijke vakantie weer met zijn allen gestart op school. Ook de verkeersbrigade is van start gegaan. De leden van de verkeerscommissie te weten Ilse Höcker, Marijke Zomer, juf Ria en juf Karen staan klaar om er een veilig schooljaar van te maken!

Wat kunt u dit jaar allemaal verwachten rondom verkeer?
Naast de gewone verkeerslessen die in elke groep worden gegeven staat het volgende nog op het programma: fietscontrole voor groep 6 t/m 8, een les van V.V.N. over het gevaar van de dode hoek bij vrachtwagens voor groep 7 en 8, alle groepen volgen de praktische lessen van School op Seef en in april komt de ANWB bij ons op school om alle groepen STREETWISE te maken. En natuurlijk doet groep 8 mee met het VERKEERSEXAMEN! Vorig schooljaar heeft de groep het uitstekend gedaan!

Dringend op zoek naar verkeersbrigadiers
Het schooljaar is weer begonnen en daarmee ook de verkeersdrukte rondom de school. Al jaren staan onze vrijwillige verkeersbrigadiers voor u en de kinderen klaar. Voor het komende schooljaar is het schema van de verkeersbrigadiers nog niet rond. Dit betekent dat er op een aantal tijdstippen geen verkeersbrigadiers op de Vrije Nesse aanwezig zijn.

Er zijn nog vacatures op de volgende dagen en tijden:

  • Maandag 13.05 uur en 15.10 uur
  • Donderdag 13.05 uur en 15.10 uur
  • Vrijdag 08.15, 13.05 en 15.10 uur

Laten we er samen voor zorgen dat onze kinderen veilig kunnen oversteken. Wilt u de verkeersbrigade komen versterken, neem dan contact op met de administratie telefoonnummer 0172-614591 of e-mail: karen.emonds@degroeiling.nl

Veiligheidslabel School op Seef
Daarnaast hopen we dat we het veiligheidslabel School op Safe behouden. We houden u op de hoogte! We wensen iedereen een veilig schooljaar!

Met vriendelijke groet,
de verkeerscoördinatoren