Welkom in groep 3a

Wij horen BIJ groep 3a!

Heeft u de bijtjes op ons raam al gezien? Die hebben wij geknutseld want wij horen er helemaal BIJ!
Samen met het bijtje Zoem leren wij steeds letters en woorden. Afgelopen week hebben we de i en de k leren lezen en schrijven.
Daar kunnen we het woordje ik mee maken. Deze week leren we de m en de s. En samen met de letters die we zelf al wisten maken we steeds meer woorden!
Groep 3a is een heel gezellige groep. We zitten in de klas in 4 groepjes van 6 kinderen. En we werken steeds met allemaal nieuwe spulletjes. Zo hebben de kinderen een bakje met blokjes en een kralenrekje in hun la om mee te rekenen. Ook een klappertje met allemaal letters een potlood, kleurpotloden, een leesboek en een map met werkjes. Afgelopen week hebben we al gewerkt met de letterdozen. We mochten letters op de magnetische bordjes plakken en zo heel veel woorden maken!
Na al dat werken zijn we soms wel een beetje moe of willen we lekker bewegen. Gelukkig doen we ook leuke spelletjes in de klas waarbij we even lekker onze energie kwijt kunnen en ons weer kunnen opladen! Ook hebben we al samenwerkingspelletjes gedaan met een hoepel die de kring rond moest zonder elkaars handen los te laten!

Wij gaan er hard tegenaan en zeggen iedereen gedag!

Groetjes van alle kinderen uit groep 3a
En de juffen: Bianca en Liesbeth|