Heropening Milandschool

Groot feest!

Op woensdag 12 juni is onze school feestelijk heropend. De afgelopen twee jaar is er veel vernieuwd, gerenoveerd en veranderd. Een kleine opsomming: de parkeerplaats, de damwand, de belijning op het schoolplein, nieuwe kleuren, logo en beeldmerken, het meubilair, de kapstokken en de vloeren. Ook op onderwijskundig gebied hebben we niet stil gestaan. Er zijn vier nieuwe methodes in gebruik genomen en werken we niet alleen uit werkschriften maar ook met I-Pads, tablets en Chroomebooks. Ook wordt er aan Schooljudo gedaan en krijgen de kleuters taal- en rekendans. Reden genoeg dus voor een feestje.

In de ochtend volgden alle leerlingen een workshop ‘Streetbeats.’ In de gymzaal stonden allerlei soorten tonnen en vaten klaar om op te slaan en daar hoorden verschillende ritmes bij. Het was een hele leuke ervaring. Ook konden we geschminkt worden en werd er hard gewerkt om leuke dingen te maken om in de tijdcapsule te stoppen. De tijdcapsule wordt over 50 jaar open gemaakt! Jij komt toch ook?!

Toen het lint werd doorgeknipt door de wethouder, 2 jarige leerlingen en juf Daisy was de school officieel heropend. Als cadeautje kregen we allemaal een rugtas met het nieuwe logo erop. Hoewel de naam weer ‘Milandschool’ is geworden, blijven we natuurlijk wel samenwerken met de Willibrord: traject van de ambitie, Koningsspelen, sportdag en kamp. Want dat is heel erg gezellig.