Musical

Ladies and gentlemen, fasten your seatbelts and get ready for ….. TAKE OFF !!

‘Ons Vliegveld’ is niet meer dan een vlekje op de kaart. Hij zou zomaar in de Meije-Zegveld kunnen staan. Met maar één hal die fungeert als vertrek- en aankomsthal, en slechts één balie voor inchecken, uitchecken, informatie en gevonden voorwerpen, is het absoluut het allerkleinste vliegveld van deze aardbol. Er zijn maar twee gates en er is maar één startbaan. Stelt het dus weinig voor? Zeker niet! Want het team van Ons Vliegveld is een hechte groep zeer gemotiveerde mensen die samen alles voor elkaar krijgen. En laat die omschrijving nu precies bij groep 7/8 passen!

De familie Govaart bijvoorbeeld, heeft een reis gewonnen. Helaas is de reisorganisatie failliet. Geen probleem. Er wordt alles aan gedaan om de familie alsnog naar Aruba te krijgen. Of zakenman Morten, die gestrand is met zijn bedrijfs-jet en eigenlijk het grote internationale vliegveld gewend is. En dan hebben we het nog niet eens over de ophanden zijnde overname, door ditzelfde internationale vliegveld…

En wat waren de leerlingen van de bovenbouw GOED! HEEL ERG GOED! Dinsdagmiddag hebben we de musical voor groep 1 t/m 6 gespeeld. En na afloop gezellig met elkaar een ijsje gegeten. ’s Avonds was het de beurt voor genodigden om te komen kijken. En wie niet in de zaal zat, kon via een livestream meekijken. Complimenten aan de leerlingen die het fantastisch hebben gedaan.

Het was een geweldig leuke avond!