Najaarsmarkt

Optocht najaarsmarkt 2017!

“Boerenkaas, een sprookje op zich”

Ook dit jaar zal de basisschool Willibrord/Miland vertegenwoordigt zijn tijdens de jaarlijkse najaarsmarkt optocht op donderdag 14 september 2017. Er wordt al weken enorm hard gewerkt door ouders/vrijwilligers, de kar is geregeld en het thema uitgewerkt. Door een enthousiast team wordt er getekend, gezaagd, geknipt, geboord en dit alles om de school zo mooi en goed mogelijk te vertegenwoordigen. Chapeau voor alle ouders/vrijwilligers die zo hard aan het werk zijn!!

Morgen gaat het gebeuren, dan lopen ruim 65 leerlingen en 40 volwassenen, medewerkers van de school mee met de optocht. Het  is een hele koppel achter de mooi versierde kar! Bent u ook benieuwd hoe de kar en de leerlingen eruit zien? U kunt ons volgen op de route naar het gemeentehuis.

Cortenhoeve – Vrije Nesse – Kaaskoningin stapt in bij de basisschool Willibrord/Miland – Rechtsaf richting spoorwegovergang- over spoor rechtsaf naar Stationsweg-Spoorlaan – Burg le Coultrestraat – Wilhelminastraat – Brugstraat – over de brug links af de Kerkstraat in.