Oproep Juf Wil aan alle leerlingen

Beste leerlingen,

Gisteren heeft de regering (de baas van Nederland) besloten om de scholen te sluiten. Eerder hebben alle ouders, meesters en juffen daarover een brief gekregen en vandaag ontvangen jullie een brief.

Alle leerkrachten, juf Brigitte, juf Karin en juf Wil zijn op school en zonder jullie is het heel stil. Dat we elkaar niet kunnen zien op school is omdat we met elkaar gezond willen blijven. We missen jullie enorm en door aan jullie te denken zien we jullie niet maar zijn jullie er wel. De juffen en de meesters zijn druk bezig om voor jullie werkjes/huiswerk/opdrachten te bedenken die je thuis kan doen en waarvan je kunt leren. Dat is mooi want als we dan weer op school komen zijn we allemaal nog knapper en hebben we veel geleerd.

Aan het eind van de dinsdagmiddag kunnen jullie ouder(s)/verzorger(s) een tas ophalen met daarin de werkjes en opdrachten.

“We zien jullie niet maar jullie zijn er wel” bracht ons op een idee. We zouden het heel fijn vinden als een ieder een mooie tekening/schilderij van zichzelf wil maken met daarop je naam. Zou je de tekening deze week op willen sturen (per mail of in de brievenbus) naar juf Wil. Mailadres: directie.willibrord-miland@degroeiling.nl

We plakken jullie tekeningen op de ramen en dan zien we jullie elke dag.

Volgende week schrijven we jullie weer. Voor nu doe voorzichtig en we houden contact.

Namens alle medewerkers van de Willibrord en de Miland, Juf Wil.